NIEUWE MEDIA SCHOOL
Inhoud Info Nieuws Duurzaamheid ICT Projecten Gallerij Contact Home
Inhoud : Welkom bij SDIT

Inhoud

Welkom bij NMS
Weklom bij SDIT
Site-info

WELKOM BIJ SDIT

Beste bezoek(st)er:

foto1Hartelijk welkom in de website van SDIT.
“Weer zo'n niets zeggende afkorting”, mag u terecht sakkeren.
SDIT is een acroniem van een Grundtvig project “Sustainable Development and modern Information Technologies in adult education”. Dat is een mondvol, maar de Europese Commissie kickt nu eenmaal op lange titels en onbegrijpelijke afkortingen.
Even vertalen en uitleggen? “Duurzame Ontwikkeling en moderne informatietechnologie in volwassenenvorming”.

Informatietechnologie zal u als Internet-gebruiker wel bekend zijn. Duurzame ontwikkeling vraagt allicht wat meer uitleg. Daarvoor verwijzen we u echter naar het menu DUURZAAMHEID .
Onder volwassenonderwijs verstaat men alle vorming, zowel schoolse als informele opleidingen, voor personen vanaf 16 jaar.
Partners in hogervermeld Grundtvig project zijn, naast de Nieuwe Media School, het Nederlandse bedrijf Xgrant en de universiteiten van Riga, Malta en Messina. Meer informatie over het project vindt u onder de titel SDIT in het menu PROJECTEN .
Bij het overlopen van de activiteiten en projecten van de Nieuwe Media School zal u overigens merken dat zij bijna allemaal terug te brengen zijn onder de noemer van duurzame ontwikkeling en het gebruik van Informatie en Communicatie Technologie (ICT).

Foto2Natuurlijk bestrijken wij niet alle aspecten en domeinen van deze gebieden. Dat zou getuigen van zelfoverschatting. Wij blijven echter aan de weg en de wereld timmeren en hopen dat u ook uw steentje wil bijdragen aan een betere wereld. Bij voorbaat bedankt!


Nieuwe Media School © 2003
nms@skynet.be